Over ons

Autoschade Groeneveld is gespecialiseerd in het hoogwaardig herstellen van autoschades inclusief de totale schadeafwikkeling. Wij willen ons onderscheiden van andere schade-herstelbedrijven met een ultieme klantgerichtheid, een hoog kwaliteitsniveau en een effectieve bedrijfsvoering. Autoschade Groeneveld zet graag een stap extra voor haar klanten en heeft maar een doel: Van schade terug naar de perfecte showroomconditie. 

Autoschade Groeneveld richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt: Verzekeringsmaatschappijen, fleetowners, assurantietussenpersonen en autodealers. We zijn Focwa/Bovag-lid en door Groen Gedaan en Stichting Duurzaam Repareren erkend. 

Activiteiten

 

Autoschade Groeneveld biedt producten en diensten gericht op universeel schadeherstel voor personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (tot 3500 kg). Daarnaast biedt Autoschade Groeneveld spotrepair, uitdeuken zonder spuiten, interieurherstel en het repareren van ruitschade aan.

Eén van onze specialiteiten is het repareren van aluminium en carbon carrosserie schades. We zijn approved bodyshop voor Aston Martin, Rolls-Royce sinds in 2011 approved schadehersteller voor Tesla, de eerste in de Benelux.

Autoschade Groeneveld Activiteiten
Slider - Over ons
Autoschade Groeneveld bv
Esp 200
5633 AC Eindhoven
Tel: +31 (0)40-242 45 46
info@autoschade-groeneveld.nl

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08:00 – 17:30
Buiten openingstijden zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.

Contact

Autoschade Groeneveld bv

Esp 200

5633 AC Eindhoven

+31 (0)40-242 45 46

info@autoschade-groeneveld.nl