Over ons

Autoschade Groeneveld is gespecialiseerd in het hoogwaardig herstellen van autoschades inclusief de totale schadeafwikkeling. Wij willen ons onderscheiden van andere schade-herstelbedrijven met een ultieme klantgerichtheid, een hoog kwaliteitsniveau en een effectieve bedrijfsvoering. Autoschade Groeneveld zet graag een stap extra voor haar klanten en heeft maar een doel: Van schade terug naar de perfecte showroomconditie. 

Autoschade Groeneveld richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt: Verzekeringsmaatschappijen, fleetowners, assurantietussenpersonen en autodealers. We zijn Focwa/Bovag-lid en door Groen Gedaan (Stichting Duurzaam Repareren) erkend. 

Activiteiten

Autoschade Groeneveld biedt producten en diensten gericht op universeel schadeherstel voor personenauto's en lichte bedrijfsauto's (tot 3500 kg). Daarnaast biedt Autoschade Groeneveld spotrepair, uitdeuken zonder spuiten, interieurherstel en het repareren van ruitschade aan. 

Eén van onze specialiteiten is het repareren van aluminium en carbon carrosserie schades. We zijn een door Aston Martin Ltd. aangestelde en officieel erkende schade reparateur voor Aston Martin. Daarnaast zijn wij gecertificeerd reparateur voor Rolls-Royce en de 1e officiële reparateur voor Tesla!

Autoschade Groeneveld bv
Esp 200
5633 AC Eindhoven
Tel: +31 (0)40-242 45 46
info@autoschade-groeneveld.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30
Buiten openingstijden zijn wij 7/24 telefonisch bereikbaar.
ROUTEBESCHRIJVING