Kwaliteit en milieu

 

 

Kwaliteit
Autoschade Groeneveld stelt zeer hoge eisen aan kwaliteit, of het nu gaat om een perfecte reparatie of een goede dienstverlening.
De merk gebonden cursussen worden jaarlijks door ons personeel gevolgd in binnen en buitenland voor o.a. reparatie van carbon fiber voor Aston Martin en Tesla en de laatste lijmtechnieken voor o.a. BMW. 

Slechts als u tevreden bent over het geheel, kunnen wij dat ook zijn. Vandaar dat er bij Autoschade Groeneveld gewerkt wordt met de hoogwaardige kwaliteitsnormen van gerenommeerde merken als BMW, Mini, Land Rover, Jaguar, Aston Martin en Tesla. Onze bedrijfsvoering is goed gedocumenteerd en wordt continue gecontroleerd. Dit geldt ook voor zaken als veiligheid, gezondheid, milieu en welzijn. U ziet dit ook terug in ons pand: schoon, modern, helder, licht en voorzien van alle voorzieningen op het gebied van Arbo, veiligheid en milieu normen.

Ook is Autoschade Groeneveld lid van Focwa en Eurogarant erkend.

Milieu

Het milieu staat bij Autoschade Groeneveld hoog in het vaandel omdat we van mening zijn dat zorg voor onze leefomgeving een investering in de toekomst voor ons allen is. Daarom werken we milieuvriendelijk lakmatrialen zonder consessie te doen aan de kwalitiet,  zo spuiten we met autolak op waterbasis, minder belastend voor het milieu. Tevens recyclen we plastic, papier en schadelijke stoffen. Verder blijven we voortdurend zoeken naar werkmethoden en producten die nog minder belastend zijn voor het milieu.

Dit resulteert in het keurmerk 'Duurzaam repareren'

Officieel reparateur van  BMW, MiniJaguarAston   MartinLand RoverRolls Royce en Tesla .

Ook met elk ander merk kunt u bij ons terecht aangezien wij over de nieuwste en modernste reparatietechnieken beschikken

Bereikbaarheid