Vacatures

Autoschade Groeneveld is een gespecialiseerd autoschadeherstelbedrijf en bestaat sinds 1930. Autoschade Groeneveld is gevestigd in Eindhoven en is gespecialiseerd in het hoogwaardig herstellen van autoschades inclusief de totale schadeafwikkeling. Wij onderscheiden ons van andere autoschadeherstelbedrijven door onze klantgerichtheid, ons hoog kwaliteitsniveau en de effectieve bedrijfsvoering. Wij zijn voor BMW, Mini, Jaguar, Landrover, Aston Martin, Rolls Royce en Tesla een erkende gecertificeerde reparateur. Voor zowel de traditionele en alternatieve reparatietechnieken alsmede het herstellen van aluminium carrosserieën en elektrische auto’s is onze moderne werkplaats volledig uitgerust en zijn onze medewerkers op het hoogste niveau getraind.

Wij zijn op zoek naar een:

 

een ervaren autospuiter

 

Voor deze functie zijn we op zoek naar een secuur en zelfstandig persoon met enkele jaren ervaring in een autoschade herstelbedrijf. De ideale kandidaat is een vakman met liefde voor het autoschade vak en is een teamspeler.

Wij bieden je een fijne baan met een prettige werksfeer, een beloning naar ervaring en capaciteiten. In een uiterst modern bedrijf.

 

Als je geïnteresseerd bent stuur dan je sollicitatie met c.v. naar:

 

Autoschade Groeneveld B.V.                                
t.a.v. Hans van Moll
Esp 200
5633 AC Eindhoven
e-mailen kan ook: hans@autoschade-groeneveld.nl
internet site: www.autoschade-groeneveld.nl
 

Officieel reparateur van  BMW, MiniJaguarAston   MartinLand RoverRolls Royce en Tesla .

Ook met elk ander merk kunt u bij ons terecht aangezien wij over de nieuwste en modernste reparatietechnieken beschikken

Bereikbaarheid